Home

2Pharma is actief in de verkoop en de integratie van B2B en voorschriftvrije producten en diensten met een hoge toegevoegde waarde voor apothekers.

Ons gamma is onderverdeeld in 3 rubrieken:

B2B Producten

Op het gebied van B2B producten wil 2Pharma zich profileren als een totaalleverancier. Wij bieden dan ook een zo breed mogelijk en kwalitatief gamma aan, gaande van verpakkings- en labomaterialen tot grondstoffen. Ook hier slagen we erin – om samen met de ontwikkelaars in de gezondheidszorg – nieuwe innovaties op de markt te brengen. Zo heeft 2Pharma in 2009 de eerste demonteerbare zalfmolen op de markt gebracht.

Ga verder >>
O.T.C. producten en medisch apparatuur

Het OTC-productassortiment is zeer uitgebreid. Het bevat innovatieve medical devices, diverse voedingssupplementen en verzorgings- en bescher-mingsproducten voor de huid. Verscheidene producten worden door een medisch team aan ziekenhuizen en specialisten gepromoot.

Ga verder >>
Investmenttools

Om ons assortiment compleet te maken, bieden wij ook alles aan om uw rusthuis niet te verliezen – gefractioneerd afleveren van medicatie – en kwalitatieve/ milieuvriendelijke ledkruisen.

Ga verder >>